nyrenoverat-kök-i-ljusa-färger-solna

Bygg

Ett byggprojekt är ofta ett omfattande arbete och ställer höga krav på rätt kompetens. Våra professionella snickare i Solna hjälper privatpersoner såväl som företagskunder, och bygger allt från nya hus, kontor och garage till mindre ombyggnationer. Under våra verksamma år har vi haft många kunder med projekt i olika stor omfattning. Kontakta våra snickare i Solna så skräddarsyr vi en lösning för dig eller för ditt företag.

En komplett byggfirma med lång erfarenhet i Solna

Har du varken tid eller rätt kunskap att ta dig an ett byggprojekt gör du rätt i att anlita våra erfarna snickare i Solna. Tillsammans går vi igenom dina visioner och idéer för bygget och hjälper dig att konkretisera fram ett förslag på hur arbetet ska gå till.

Att bygga om hemma är ett stort projekt som inkluderar många delmoment. Det finns mycket att gå igenom, exempelvis projektets omfattning, material, färgval, vilket bygge som är möjligt att genomföra etc. Genom att anlita våra snickare i Solna får du hjälp med alla bitar och kan överlåta arbetet till oss.

Bred portfolio med kunder inom byggsektorn

Vi är en pålitlig byggfirma i Solna som arbetat med projekt i olika stor omfattning. Vi kan ge tips om många olika typer av lösningar för att skapa fler kvadratmeter på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Många gånger går det att bygga om en befintlig bostad så att den får flera rum utan att huset behöver byggas ut. Det kan till exempel ske genom att dela av ett större rum eller bygga en takkupa.

Snickare i Solna som utför byggtjänster till ett bra pris

Då alla byggprojekt ser olika ut är det svårt för våra snickare i Solna att ta upp prisexempel för våra uppdrag. Det lättaste är att du hör av dig till oss med dina tankar och önskemål. Våra snickare återkommer sedan till dig med en offert där du får ett tydligt kostnadsförslag.

Våra snickare i Solna har lång erfarenhet av olika byggprojekt och hjälper dig gärna när du går i byggtankar.